لیست اختراعات سيد محمد حيدري
در اين طرح نحوه ي ساخت چهار پايه اي است بدين صورت كه اولا نسبت به چهار پايه هاي معمولي سبك تر و ارزان تر و قابليت تنظيم ارتفاع به صورت دستي رادارد در امر حمل و نقل اين وسيله نيز مي توان با توجه به اين كه به صورت آنتني مي باشد به راحتي جا به جا كرد و قابليت حمل توسط يك نفر رادارد. كه در توصيف كار برد ها و نحوه ساخت آمده است .
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش خشك شد. اين سه رو ش عبارتند از : ا خشك كردن با تابش مستقيم شعله ٢ خشك كردن با جابجايي اجباري هواي داغ 3 خشك كردن با جابجايي اجباري هواي محيط سپس برخي تركيبات مهم آن سنجيده شد تا مناسب بودن براي كشت بررسي شود. سپس برخي تركيبات مهم آن از جمله مواد فنوليك سنجيده شدند. با توجه به بالا بودن مقدار فنوليك براي مصرف اين گياه به عنوان خوراك دام بايد روشي از ارزان و عملي براي كاهش مقدار مواد فنوليك به كار برد. به همين دليل قارچ سفيدپوس فنركايت كرايسسپريم انتخاب شد تا در ورآوري بستر جامد بر روي گلبرگ كشت شود. اين قارچ با تراوش انزايم لكيز تركيبات فنوليك را تجزيه مي كند. در اين آزمون تركيبات فنوليك پس از هفت روز 78.4 درصد كاسته شدند و اين كاهش پس از 14 و 21 روز به ترتيب به 89.6 و 93 درصد رسيد. همچنين پروتئين سنجيده شده به روش بيوره در بيشترين حالت به 205.49 ميلي گرم به ازاي هر گرم گلبرگ خشك اوليه برآورد شد. بيشترين كنش وري لكيز در روز يازدهم به اندازه 1507.9 واحد در هر گرم گلبرگ خشك اوليه رسيد.
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش خشك شد. اين سه رو ش عبارتند از : ا خشك كردن با تابش مستقيم شعله ٢ خشك كردن با جابجايي اجباري هواي داغ 3 خشك كردن با جابجايي اجباري هواي محيط سپس برخي تركيبات مهم آن سنجيده شد تا مناسب بودن براي كشت بررسي شود. با توجه به بالا بودن مقدار ليگنين در ساختار سلولي گلبرگ احتمال مي رود قارچ هاي مصرف كننده اين تركيب تنزايم هايي را كه در چرخه تجزيه و مصرف ليگنين به آنها نياز دارند را به بيرون از بافت خود تراوش كنند. به همين دليل قارچ سفيدپوس فنركايت كرايسسپريم انتخاب شد تا در ورآوري بستر جامد بر روي گلبرگ كشت شود. اين قارچ با تراوش انزايم ليگنين پراكسيديز تركيبات ليگنينليتيكي را تجزيه مي كند همچنين قارچ ريسه اي اسپر جيلوس نايجر هم از آنجا كه در برخي منابع توانايي تراوش برون سلولي اين انزايم از آن گزارش شده مورد آزمون قرار گرفت . حالات و روش هاي مختلفي براي يافتن بهترين شرايط كشت بررسي شدند و بيشترين ميزان انزايم اندازه گيري شده در كشت برروي گلبرگ سترون شده با نور UV با ف.كرايسسپريم به 1583 واحد در روز چهارم رسيد و براي ا.نايجر اين مقدار در روز يازدهم برابر 39 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك اغازين بود.
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش خشك شد. اين سه رو ش عبارتند از : ا خشك كردن با تابش مستقيم شعله ٢ خشك كردن با جابجايي اجباري هواي داغ r خشك كردن با جابجايي اجباري هواي محيط سپس گلبرگ هاي پودر شده و از الك براي يكدست شدن انداره عبور داده شدند. آنگاه يك شب در برابر تابش اشعه UV قرار داده شدند تا استريل گردند. بخشي ديگري از اين گلبرگ ها به جاي سنترون شدن با اشعه UV به وسيله اشعه و اتوكلاواستريل شدند. آنگاه گلبرگ ها برروي سيني پخش شده و آب به مقدار لازم براي تامين رطوبت به آن افزوده شد. سپس مايه تلقيح قارچ بر روي آن پاشيده شده و كشت در انكوباتور آغاز شد. پس از كشت گلبرگ جمع آوري شده و اتوكلاو شد و آنگاه پروتئين آن به روش هاي لاري ، كلدال و بيوره سنجيده شد. بيشينه پروتئين سنجش شده 98.53 ميلي گرم به ازاي هر گرم گلبرگ خشك اوليه براي ا.نايجر و 244.81 براي ف.كرايسسپريم بود.
خلاصه: انتخاب بهترين حلال براي بيرون كشيدن پروتيين از بستر جامد و سنجش آن به روش هاي طيف سنجي پس از كشت بستر جامد ودو قارچ اسپرجيلوس نايجر و فنركايت كرايسسپريم بر روي گلبرگ خشك و سترون شده زعفران جهت سنجش پروتيين برون سلولي و پروتيين كلي توليد شده در اين وري آوري ها در گام نخست اين پروتيين با چهار روش از بستر بيرون كشيده شد. نشان داده شد كه بهترين حلال براي سنجش پروتيين برون سلولي آب است كه به ساختار ديواره سلولي قارچ صدمه نمي زند و براي پروتيين درون سلولي از دو حلال بازي و اسيدي به صورت پشت سر هم استفاده شد. در اينجا بايد اين پروتيين سنجيده مي شد . از آنجا روش عام سنجش پروتيين در كشت بستر جامد يعني روش كلدال وقت گير و پر هزينه است سعي شد تا سه روش طيف سنجي مناسب در برابر يكديگر سنجيده شوند. اين سه روش لاري بهسازي شده و بردفرد حساس تر هستند. روش بيوره براي حلال هاي غير آبي بهترين جواب را ارائه مي دهد و روش بردفرد براي حلال هاي غير آبي دقيق نيست. همچنين براي حلال هاي آبي نتايج روش بردفرداز دوروش ديگر بهتربود.
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش متفاوت يعني با تابش مستقيم شعله ، با جابجايي اجباري هواي داغ و با جابجايي اجباري هواي محيط خشك شد. سپس برخي تركيبات مهم آن سنجيده شدند تا مناسب بودن آن براي كشت بررسي شود. با توجه به بالا بودن مقدار مواد فنوليك و تركيبات پكتيني و ليگنينليتيكي و قندي در ساختار گلبرگ اين گياه احتمال مي رود قارچ هاي مصرف كننده اين تركيبات آنزايم هايي را كه در چرخه تجزيه و مصرف آنها نياز دارند را به بيرون از بافت خود تراوش كنند. به همين دليل قارچ سفيدپوس فنركايت كرايسپريم و قارچ ريسه اي اسپرجيلوس نايجر انتخاب شدند تا در ورآوري بستر جامد بر روي گلبرگ كشت شوند. اين قارچ ها با تراوش انزايم لكيز تكيبات فنوليك را مصرف مي كند. قارچ 1.نايجر از اصلي ترين قارچ هاي تراوش كننده انزايم ها پكتيني و ليگنينليتيكي در صنعت است. حالات ور وش هاي مختلفي براي يافتن بهترين شرايط كشت بررسي شدند و بيشترين ميزان انزايم لكاز اندازه گيري شده در اين روش با ف. كرايسسپريم به 887 واحد در روز سوم رسيد و براي آنايجر اين مقدار در روز يازدهم برابر 662 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك آغازين بود. بيشترين ميزان پروتيينيز اندازه گيري شده در كشت بر روي گلبرگ سترون شده با نور UV براي انايجر در روز يازدهم برابر 295 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك آغازين بود و بيشترين ميزان انزايم پلي گلكترونيز اندازه گيري شده در كشت بر روي گلبرگ سترون شده با نور UV با ف. كرايسپريم به 149 واحد در روز دوم رسيد و براي انايجر اين مقدار در روز هفتم برابر 757 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك آغازين بود.
موارد یافت شده: 6